Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden wint dit seizoen voor het eerst

Geplaatst op: 10 augustus 2019

Sportclub Genemuiden heeft de eerste overwinning in de oefencampagne geboekt. Bij Go-Ahead Kampen werd het 1-3.

Voor rust had Genemuiden weinig in te brengen tegen de vlot combinerende Kampenaren. Die kwamen na twintig minuten terecht op voorsprong en bleven ook daarna de bovenliggende partij. Vlak voor rust werd het toch gelijk uit een onoverzichtelijke situatie scoorde Velda de 1-1.

Na rust kwamen onder meer Boutzamar, Kuurman en Gerhald Visscher in de ploeg. Uit een strafschop kwam Genemuiden na een uurtje spelen op voorsprong: Velda schoot raak. De middenvelder maakte met een vrije trap in de slotfase zijn hattrick compleet.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500