Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groeten uit Sri Lanka en Terschelling

Geplaatst op: 12 augustus 2019

Opnieuw twee mooie inzendingen voor de zomervakantiefotowedstrijd: Jarno van Dijk is met vrienden Gerrald en Marcel in Sri Lanka en zag daar een aap met een bril. Marjolein Burgemeijer was op Terschelling. Zij stuurde een mooie tekstuele begeleiding bij haar foto.

“Vakantie is voor mij rust, maar ook herinneringen maken. Aangekomen bij het pension zie ik gladiolen (leuk, vooral omdat ik ze thuis weggegooid heb en ze hier regelmatig vernieuwd worden). Ik kom met mijn regenkleding de woonkamer in en zie daar bekenden. Ze zijn net zo verrast als ik en we beginnen meteen met een spelletje. Als verrassing krijg ik aan het eind van mijn vakantie een spelletje van deze moeder en zoon, omdat we zoveel herinneringen hebben gemaakt!

Ik heb genoten van de mooie tuin vol vlinders die mij aanraakten, fietsen in de regen, spelletjes spelen(en nieuwe spelletjes kopen), lezen van boeken, winkels, terrasjes, jongeren op Terschelling(die op badslippers), heerlijke broodjes(Ik stuur iedereen naar de Dis in West en denk aan mijn oude tante bij het zien van de kopjes en schotels), lekker taartje bij de thee en het museum(Koerkamp heeft helaas geen cranberries), wadlopen (tot aan de knieën erin op ziek naar pieren, oesters, kokkels,lepelaars en meer), paardrijden (wat best spannend was, maar uiteindelijk ook genieten door het bos en de heide), de excursie met de strandbus (liedjes zingen in de bus, maar het drenkelingenhuidje, sterke drankjes drinken en een Lucky shot, terwijl ik 1 keer in de lucht spring!), het strand (kijken bij surfers en kiters), de zee (goed voor de voetjes), de wind(door mijn haren), de fiets(die me overal brengt op het eiland).”

Vakantiefoto’s kunnen nog tot en met 1 oktober naar redactie@genemuidenactueel.nl worden gestuurd.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500