Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Premarriage Course bij Het Leerhuis

Geplaatst op: 19 augustus 2019

Het nieuwe seizoen van het Leerhuis start in de maand september met de cursus Premariage Course. “De Premarriage Course zet jullie aan het denken over wat echt belangrijk is in je relatie. Na die eerste verliefdheid loop je toch vaak aan tegen grote onderlinge verschillen. Een relatie opbouwen gaat niet vanzelf. De Premarriage Course behandelt onderwerpen waar ieder stel mee te maken krijgt. De cursus helpt je om meer inzicht te krijgen in jezelf, jouw partner en jullie relatie”, aldus Het Leerhuis.

In een reeks van vijf bijeenkomsten investeer je in jouw relatie. Als je trouwplannen hebt is deze cursus een goede voorbereiding op jullie huwelijk. Elke bijeenkomst begint met een maaltijd, gevolgd door een aansprekende inleiding op een thema. Daarna gaan jullie met elkaar in gesprek. Je doet de cursus niet in groepsverband, maar écht samen. De Premarriage Course wordt in een gezellige, open en veilige sfeer gegeven. De cursus wordt gegeven door Charles en Dita Rommelaar.

Data:  18 en 25 september, 2, 9 en 16 oktober, locatie volgt na opgave.

Aanmelden via de website! www.leerhuiszwartewaterland.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500