Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Manege goed gevuld tijdens afsluiting VBK

Geplaatst op: 22 augustus 2019

Donderdagavond was de afsluiting van de VBK in de manege. Alle plekken waren bezet, de mensen stonden nog achter de banken. De VBK mag terugkijken op een geslaagde week, met enorm veel kinderen die naast het huttendorp, knutselen en spelletjes doen, ook Bijbelverhalen hoorden en liederen zongen.

Donderdag is bij de vbk al sinds jaar en dag ‘patatdag’. ‘Vandaag is er 140 kilo patat gebakken’, aldus één van de bakkers. Dat zegt wel iets over de hoeveelheid kinderen.

Zondagmiddag is de afsluitingsdienst in de Grote kerk aan het Kerkplein. Deze begint om 3 uur. Medewerking wordt verleent door Ds. Hulsman, de muziekgroep, Dick & Hans Bosman op piano en gitaar. Het orgel wordt bespeeld door Erik Eenkhoorn.

 

Gepubliceerd door Erik Eenkhoorn
Van Dijk Containers 500