Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vakantieviswedstrijd voor de jeugd

Geplaatst op: 22 augustus 2019

HSV het Zwartewater houdt op vrijdag 23 augustus een vakantieviswedstrijd voor de jeugd bij de Bermsloot, van 19.00 uur tot  20.00 uur. De loting begint om 18.15 uur. De prijsuitreiking is bij de ijsbaan. Er wordt gevist in 4 leeftijdsgroepen t.w. 5-6/7-8/9-10/11-12-13.

Voor de winnaars van elke groep is er een mooie hoofdprijs. Ook is er een prijs voor de grootste gevangen vis. Aan deze viswedstrijd mogen alle kinderen uit Genemuiden meedoen van 5 t/m 13 jaar, ook wie geen lid is van de visvereniging.

Aanmelden kan tot vrijdag 23 augustus 12.00 uur via de mail hsvhetzwartewater@gmail.com.  Graag je leeftijd daarbij vermelden. Deelname is gratis en voor iedereen is er een leuk prijsje te winnen. Wie geen hengel heeft, krijgt er een in bruikleen van de hengelsportvereniging. Meld dit wel even bij het aanmelden. Vergeet ook niet om een plastic emmertje mee te nemen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500