Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wijkwieg houdt mooi bedrag over aan rommelmarkt

Geplaatst op: 24 augustus 2019

De kinderrommelmarkt van afgelopen donderdag heeft ruim 200 euro opgeleverd. Dat geld werd overhandigd aan de initiatiefnemers van De Wijkwieg. Dat komt in het voormalig hervormd wijkgebouw.

De organisatie kijkt terug op een hele mooie zonovergoten Kinderrommelmarkt. “Wij willen alle deelnemers hartelijk bedanken voor het staan, en het keurig achter laten van het Havenplein. Op 1 doosje, en een gebroken vaas na, is het Havenplein schoon opgeleverd! Dit maakt het voor ons als organisatie ook gemakkelijker om dit evenement te organiseren.”

“En natuurlijk bedanken we ook gemeente Zwartewaterland voor de goede hulp, Philadelphia voor de koffiekarservice ,
alle media voor de geweldige promotie van de kinderrommelmarkt en de mensen die spontaan kwamen helpen donderdag. Het maakt ons trots op Genemuiden, iedereen werkt vrijwillig mee, om de rommelmarkt een succes te maken, en Genemuiden op de kaart te zetten.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500