Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Comceptum opent nieuw pand met festival

Geplaatst op: 30 augustus 2019

Een reclamebureau moet kunnen opvallen. En dus opende Comceptum het nieuwe pand aan de Prinses Beatrixstraat met een heus festival vol theater, muziek en lekker eten en drinken. Dat leidde bijna de aandacht af van het werkelijk schitterende kantoor van de ‘mediamakers’. 

Het oude pand van fietsenmaker Altena is de afgelopen jaren onherkenbaar verbouwd. Naast een aantal andere zaken, waaronder Top1Toys, is Comceptum de hoofdbewoner. Vanuit de Beatrixstraat bedient het bedrijf van Reinier Heikoop en Martijn Jansen tientallen bedrijven in een wijde regio. “Tachtig miljoen flyers per jaar. Dat is een flinke berg…”, gaf Heikoop tijdens een korte opening zomaar een getal weg om aan te geven wat er bij Comceptum allemaal gebeurt.

“Vreselijke naam is het eigenlijk: je moet elke keer uitleggen hoe je het schrijft en waar de m voor staat. Maar de naam is na zoveel jaar wel echt bekend”, aldus Heikoop. En dus blijft de naam bestaan, hoewel het logo wel nieuw werd gepresenteerd. Die vermaledijde m is nu zo opvallend dat duidelijk is dat het om mediamakers gaat.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500