Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gastouderopvang in Genemuiden (advertentie)

Geplaatst op: 2 september 2019

Hebben kinderen een speciaal plekje in jouw hart? En wil je hier graag iets mee doen? Misschien heb je ervaring met werken op een kinderdagverblijf en begin je nu graag iets voor jezelf. Of heb je zelf kinderen en werk je het liefst vanuit thuis. Als je graag zelfstandig werkt en jouw creativiteit en pedagogische vaardigheden wil inzetten, dan is een carrière als gastouder echt iets voor jou!

Met een gratis profielpagina op viaviela.nl presenteer je jezelf en jouw gastouderopvang aan iedere zoekende ouder in jouw buurt. Daarnaast ontvang je van ons bericht wanneer er een opvangvraag is in jouw regio.  Jouw profiel op viaviela.nl is daarnaast heel makkelijk te delen via je sociale media. Zo bereik je in korte tijd nog meer mensen met jouw gastouderopvang!

Of je nu starter bent of een ervaren gastouder, jij hebt jouw eigen ideeën over je ideale gastouderopvang. Deze mag je als gastouder, binnen de voorwaarden en kwaliteitseisen die de overheid stelt, zelf vormgeven. En heb je hierbij advies nodig? Dan staan wij voor je klaar. Word jij gastouder bij ViaViela in de regio Zwolle? Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met Helma Kroeb, 06 – 33 03 59 29 of zwolle@viaviela.nl. Op onze site www.viaviela.nl kun je je direct aanmelden!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500