Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Psalmzangavond in de Grote Kerk

Geplaatst op: 3 september 2019

De Stichting tot behoud van de  Genemuider Bovenstem belegt op DV zaterdag 14 september a.s. op het thema ‘Zingen naar de zondag’, een psalmzangavond in de Grote Kerk. Veel psalmen met bovenstem staan genoteerd op het programma!  De bekende Prof. Dr. J. Hoek uit Veenendaal zal de psalmen van toelichting voorzien. 

Het Jong Gemengd Koor ‘Immanuël uit Urk olv van Harm Hoeve is uitgenodigd om zes Psalmen te zingen in een koorzetting. Jorrit Woudt is organist van de samenzang en koorbegeleiding  De toegang is gratis. De aanvang is 19.00 uur. Bij de uitgang is er een collecte.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500