Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters succesvol in het weekeinde

Geplaatst op: 9 september 2019

Zowel vorig weekend als afgelopen weekend wisten amazones van de Zwartewaterruiters prijzen te behalen. Vorig weekend kwam Shania van Dijk aan de start in Oldebroek. In de klasse B cat. DE reed zij met haar pony James Bont twee mooie proeven. Dit resulteerde in tweemaal een 2e prijs met 198,5 en 204,5 punten.

Briëtt Breman debuteerde in de klasse M2 met haar pony Coco in Oldebroek. In de gecombineerde rubrieken klasse M1/M2 behaalden zij een 2e prijs met 182 punten en een 1e prijs met 186 punten.

Afgelopen weekend kwam Briëtt tevens succesvol aan start, dit keer in Ommen. Ze reed met haar pony Coco naar 195 en 180 punten en wist daarmee een 1e prijs te bemachtigen. Ook debuteerde ze met haar nieuwe aanwinst Gino in de klasse BB springen cat. D springen. Met 70,5 stijlpunten behaalden zij een 1e prijs.

Ook Daphne Visscher maakte haar debuut met haar paard Slv’s Wish in de klasse L2. Zij kwam goed voor de dag in een sterk deelnemersveld van de gecombineerde L1/L2 rubriek. In de eerste proef reden zij naar 199,5 punten wat resulteerde in een mooie 3e prijs. In de tweede proef behaalde de combinatie 182 punten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500