Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Volle Bak is over de startstreep

Geplaatst op: 12 september 2019

Muzikanten op de fiets over de Kaai, een band bij het Varkensgat en dezelfde muzikanten die bij d’ Olde Soldoat naar de overwinning van Mathieu van der Poel in de Amstel Gold Race kijken, onder het genot van een Heineken overigens. Dat kregen de aanwezigen bij de videopresentatie van Volle Bak donderdagavond te zien in de kantine van STG De Eendracht.

Daar waren twee belangrijke hoofdrolspelers overigens niet aanwezig: tekstdichter en initiator Wim Rietman en het onderwerp Mathieu van der Poel waren niet aanwezig. “Die zit in de Ronde van Engeland…”, wist Jan Last, die de andere hoofdrolspelers wel kort interviewde. Die zijn allemaal enthousiast over de clip en het project. “We zijn echt enthousiast geworden door Wim Rietman. Hij is de bedenker en een sportfanaat die ons voor zijn karretje heeft gespannen. Een mooie combinatie”, zegt Jan Willem Bennink bijvoorbeeld.

Donderdagavond om 21.00 uur is de clip op YouTube gezet. Die is gemaakt door Roelof Jan Wentink en David van den Toorn. Bekijk het resultaat hieronder.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500