Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Buitenbosch opent ‘de oude smederij’

Geplaatst op: 13 september 2019

Buitenbosch heeft de nieuwe en grotere zitruimte geopend. In ‘de oude smederij’ kunnen klanten een kopje koffie met wat lekkers en een broodje nuttigen in een mooie, authentieke sfeer. Ook is het ideale plek voor een high tea, een workshop van Willemijn of Margriet Eenkhoorn of een combinatie daarvan. De nieuwe ruimte uitproberen? Deze week is een kopje koffie met appelgebak slechts 3,95 euro!

“We zijn geen lunchroom zoals De Kaaihof dat is, maar klanten kunnen in een sfeervolle setting en een gezellige sfeer hun bestelling nuttigen. Daar hebben we nu veel meer ruimte voor”, vertelt Harold van Dalfsen. De ‘oude smederij’ zit op de plek waar Buitenbosch tot november gevestigd was. Daarna ruilde de zaak met Bij Sigrid, maar na het afscheid van die winkel kwam de ruimte weer vrij.

En die is ideaal voor bezoekers en bewoners van Genemuiden die tussen 08.30 en 18.00 uur bij Buitenbosch terecht kunnen. Bovendien heeft Buitenbosch nu meer plek voor high tea’s. “De vraag daarnaar kregen we regelmatig. Tijdens een high tea geniet je van alle lekkernijen uit onze winkel. De smederij is geschikt voor groepen tot twintig personen. Ook werken we samen met Willemijn en Margriet, die hier workshops gaan geven. En die zijn dan ook te combineren met een high tea.”

Buitenbosch is uiteraard ook open tijdens Open Monumentendag. Dat is een goed moment om de ‘vernieuwde oude smederij’ eens te bekijken en bij te komen met een lekker kopje koffie met appelgebak.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500