Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Politiek neem Tagweg weer onder de loep

Geplaatst op: 16 september 2019

De Tagweg staat weer op de politieke agenda. Komende donderdag wordt de politiek in een informatiebijeenkomst bijgepraat over onder meer een verkeersonderzoek. De afgelopen periode is de hoeveelheid en de intensiteit van het verkeer onderzocht. Ook de eventuele Rondweg en de inrichting van de Tagweg komen aan bod. 

Dat de weg weer wordt besproken heeft te maken met het verzoek van ‘de juiste weg’, een belangenorganisatie van een aantal omwonenden. Die pleiten voor een verkeersveilige inrichting en haast met de definitieve situatie. De eerste bewoners in de buurt wachten daar ondertussen al vijf jaar op.

Mede op basis van de reacties van de gemeenteraad gaat het college van B en W bepalen of de eerder genomen besluiten rond de Tagweg worden aangepast.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500