Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Psalmzangavond in Hasselter Grote Kerk

Geplaatst op: 17 september 2019

De jonge organist René van Wendel (1997) begeleidt 12 oktober samen met koorleden van het Genemuider mannenkoor Harpe Davids een psalmzangavond in de Grote Kerk. De niet-ritmische zangavond met Genemuider bovenstem wordt gehouden door Stichting Amare. Deze stichting houdt zangavond met collecteopbrengsten voor goede doelen. Net als vorig jaar is dat voor Stichting Stephanos, een reformatorisch stichting die zich inzet voor kansarme jongeren in Afrika.

Organist René van Wendel uit Grafhorst begeleidt het geheel op zijn favoriete orgel. Meer muziek van hem is te vinden op zijn Youtube-kanaal onder eigen naam. Van de avond wil Amare ook een cd laten opnemen, daarvoor is een mooie opkomst gewenst.

De deuren van de kerk gaan open om 19.00 uur. Aanvang is 19.30 uur. Predikant Arjan van Marle, afkomstig uit Hasselt en werkzaam in Staphorst, heeft de leiding over de avond.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500