Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lopende zussen onderweg naar Frankrijk

Geplaatst op: 20 september 2019

De lopende zussen zijn onderweg naar de Mont Ventoux. Na maanden van voorbereiding zijn ze eindelijk op weg naar Frankrijk waar ze maandag de top van de beroemde berg hopen te bereiken. “Vele uren samen gewandeld, vele herinneringen opgehaald. Veel met een lach op ons gezicht gelopen, maar ook vaak met een traan”, zeggen de zussen, die lopen voor de stichting Make a Memory.

“Dat is de stichting die vijf jaar geleden kosteloos een mooie fotoreportage maakte van onze lieve Dana. De teller staat inmiddels bijna op 10.000 euro. Iedereen hartelijk dank, wie in welke vorm dan ook ons geholpen heeft dit bedrag te bereiken!”

Nog een bijdrage doen? Dat kan ga naar de site http://opdepedalen.nl/sponsor-uw-deelnemer-sponsor-make-memory

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500