Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zanger Verwoerd naar Zwolle

Geplaatst op: 26 september 2019

Op zaterdagavond 26 oktober komt de christelijke zanger en liedjesschrijver Christian Verwoerd naar Zwolle voor een veelzijdig concert. Samen met zijn band presenteert hij zijn gloednieuwe album genaamd ‘U Alleen’.

Christian Verwoerd is al vele jaren actief als zanger en liedjesschrijver. Zijn nummers gaan over allerlei aspecten van het geloofsleven en worden ervaren als liederen met een diepe inhoud. Het doel wat Christian wil bereiken met deze concerten is dat mensen onder de indruk komen van de grootheid van God en de realiteit van Zijn bestaan. Christian vertelt: “Al staat het geloof in Jezus onder druk hier in het Westen, toch is de Bijbel actueler dan ooit. De ontwikkelingen in de wereld bevestigen dat. Deze overtuiging spoort mij aan om mensen door middel van muziek te vertellen over het doel van het leven”. Bekende nummers van zijn hand zijn onder andere ‘Vol ontzag’, ‘Kom naar huis’ en ‘Ik kan niet zonder U’.

Tijdens het concert in de Opstandingskerk in Zwolle wordt Christian bijgestaan door zijn voltallige band van 6 muzikanten. Naast veel eigen liedjes, komen er ook veel meezingers langs op deze avond. En wie Christians concerten vaker heeft bezocht, weet dat een aantal uitbundige Israëlische liederen ook zeker niet zal ontbreken. Jong en oud is welkom, het concert begint om 20:00 uur. Kaarten voor volwassenen (12,50 euro) en voor kinderen (8,50 euro) zijn te koop via de website www.truetickets.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500