Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Klassiek in de Mix was ‘echt geweldig’

Geplaatst op: 28 september 2019

“Echt geweldig”, zegt Brenda van der Steeg van SCEG als ze terugkijkt op Klassiek in de Mix. Een uitverkochte gemeentewerf genoot vrijdagavond van Jan Vayne en Adriaan Stoet met ongelooflijk veel muzikale gasten. “De mensen waren na afloop heel enthousiast. De muzikanten ook trouwens. Jan en Adriaan vonden het geweldig en ongedwongen: ‘dat zoiets in Genemuiden mogelijk is’, zeiden ze”, aldus Van der Steeg.

De entourage in de gemeentewerf zag er dan ook prachtig uit. Gastdames in klassieke jurken ontvingen alle gasten. Die kregen vervolgens een breed muzikaal spektakel voorgeschoteld. “Voor iedereen wat wils: als je van een bepaald genre niet houdt, hoefde je niet lang te wachten op een genre waar je wel van houdt. En alle samenwerkingen zorgden voor mooie momenten.”

Dat het bij een eenmalig concert blijft, lijkt na vrijdagavond uitgesloten. “Als het een succes zou worden, gingen we voor een herhaling, zeiden we vooraf. Nou een succes wordt het. Iets jaarlijks wordt het vast niet, maar we gaan zeker nog een keer voor Klassiek in de Mix.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500