Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Burgerzaken gaat werken op afspraak

Geplaatst op: 1 oktober 2019

Vanaf komend jaar voorjaar kunnen inwoners via de website een afspraak maken met de afdeling Burgerzaken van de gemeente. Dat voorkomt dat ze lang moeten wachten omdat de rij wachtenden groter is dan vooraf gedacht. Vermoedelijk gaat de nieuwe werkwijze in mei in. Op een paar dagdelen blijft vrije inloop wel mogelijk.

Per januari gaat de gemeente ook bestelde reisdocumenten thuis bezorgen. Inwoners moeten daarvoor wel betalen. Een rijbewijs aan huis brengen kan niet, omdat de vervoerder dan niet kan controleren of degene die het document bestelt ondertussen geen rij-ontzegging heeft gekregen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500