Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Overweldigende deelname’ aan Bokkentocht

Geplaatst op: 2 oktober 2019

Genemuiden heeft het bockbier blijkbaar ontdekt. Maar liefst 340 mensen doen vrijdag mee aan de derde Bokkentocht. Het aantal aanmeldingen is volgens de organiserende SCEG ‘overweldigend’. Daarom vraagt de organisatie deelnemers om zich aan een aantal spelregels te houden.

Belangrijke vraag is om fietsen op het Havenplein te parkeren en niet bij startlocatie De Buitenhof. Daar kunnen de bierdrinkers een stempelkaart en glas halen waarmee ze langs de Genemuider horeca gaan. Ook zijn er buitenlocaties bij de Sas en bij de Vijf Gebroeders. Mocht het bij De Buitenhof druk zijn, dan kunnen de deelnemers na ontvangst van kaart en glas ook starten bij een andere locatie.

Aanmelden is overigens niet meer mogelijk. Het evenement zit aan het maximum aantal deelnemers.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500