Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Survivalbaan’ is stap dichterbij

Geplaatst op: 2 oktober 2019

Navaliaburcht outdoorsports houdt maandag 7 oktober van 19.30 tot 21.00 uur een inloopavond in het clubgebouw van tennisvereniging ’t Eerste Wittien. De bijeenkomst is bedoeld voor buurtbewoners en belangstellenden en gaat over de realisatie van een trainingslocatie voor o.a. obstacle- en survivalrun, bootcamp en boogschieten. Ook activiteiten als o.a. dodgebow, kanovaren, klimwand, en urban BMX zijn straks te vinden in Genemuiden.

“We zijn een stap verder in het realiseren van een unieke training locatie voor o.a bootcamp, obstacle- en survivalrun”, aldus de initiatiefnemers. “Na jaren van zoeken naar een geschikte locatie hebben we toestemming van de gemeente om op de huidige BMX-baan onze droom uit te laten komen. Je moet denken aan een soort Apenkooi XXL waar jeugd en ouderen uitdagend in de buitenlucht kunnen sporten en bewegen. Op een afgesloten veilige plaats, omringd door een groene natuurlijke afrastering, kunnen ze bewegen voor het goede doel.”

Op 7 oktober willen de initiatiefnemers hier meer over vertellen. Ook zijn zij benieuwd naar de mening van aanwezigen. Verdere informatie volgt via de Facebook-en instagram pagina van Navaliaburcht outdoorsports. Zij doen ook mee met de Rabo ClubSupport en vraagt steun voor de realisatie van het project door uw stem uit te brengen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500