Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Urker Zangers naar Staphorst

Geplaatst op: 2 oktober 2019

Zaterdag 12 oktober start Zangavond naar de Zondag al weer met haar derde seizoen. De seizoen agenda (zie zangavondstaphort.nl) laat weer een keur aan gerenommeerde koren zien die in dit derde seizoen de koor- en samenzangavonden begeleiden. Het seizoen wordt geopend met een klassieker. Het Mannekoor de Urker Zangers uit Urk.

Een veelzijdig koor met een rijk repertoire. Dat mag van dit koor gezegd worden. Het koor bestaat al ruim 50 jaar en heeft in die jaren een grote status opgebouwd. Ze hebben vele cd’s uitgebracht en internationaal opgetreden. Hoeveel koren hebben naast optredens ook nog een hoofdrol in een eigen televisiefilm en serie gehad? Kortom een koor dat zijn sporen verdiend heeft. Vanaf 2000 staat het koor onder leiding van Jacob Schenk, een muzikale duizendpoot. Samen een gouden combinatie!

Het koor brengt een breed scala aan muziek ten gehore. Dit varieert van  geestelijke muziek tot gospel en klassieke muziek. Uiteraard zal de liederen keus deze avond passend zijn bij de doelstelling van de zangavonden.

De stichting wil deze avond dan ook van harte bij u aanbevelen en hoopt u op 12 oktober (weer) te mogen begroeten. Het beloofd weer een mooie koor- en samenzangavond te worden.

Op deze avond wordt de muzikale begeleiding op orgel verzorgd door Luuk Schuurman. Ds. Klaas van der Sloot uit Nijkerk verzorgt het kort gesproken woord.

 

Deze koor- en samenzangavond op zaterdag 12 oktober 2019 van de stichting Zangavond naar de Zondag Staphorst  zal  gehouden worden in:

Locatie:                 Kerkgebouw De Bron

                            Churchilllaan 2

                            Staphorst

Aanvang:              19.00 uur (kerk open om 18.30 uur)

Entree:                 € 5.–  p.p. (kinderen tot 12 jaar vrij)

Voor meer info zie ook: www.zangavondstaphorst.nl of www.facebook.com/zangavondstaphorst

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500