Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Create Cantus zoekt nieuwe leden

Geplaatst op: 5 oktober 2019

Op D.V. 15 oktober houden Create Cantus een open avond en zijn potentiele nieuwe leden van harte welkom. ‘’Bespeel u/jij een instrument en lijkt het je leuk om bij een ensemble mee te spelen? Neem dan zeker contact met ons op! Vooral violisten of mensen die een basinstrument bespelen kunnen we goed gebruiken”, aldus het ensemble.

Het ensemble verleent haar medewerking aan verschillende concerten waar geestelijke liederen, psalmen of psalmbewerkingen en klassieke muziek ten gehore brengen. “Van leden verwachten we dat ze een niveau van spelen hebben waarbij samenspel met andere instrumenten goed mogelijk is. Dit toetsen we via een screening.”

Wilt u/jij meer informatie over het ensemble, concerten of oefenavonden. Kijk dan op de website www.createcantus.nl of like onze Facebookpagina https://www.facebook.com/CreateCantus

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500