Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mogelijk glasvezel in Genemuiden

Geplaatst op: 11 oktober 2019

Krijgt Zwartewaterland glasvezel? Als het aan de PvdA ligt wel. De partij hield donderdag een pleidooi voor de komst van een netwerk dat onder meer sneller internet mogelijk maakt. Volgens wethouder Slingerland heeft hij onlangs gesproken met een aanbieder en staat hij zelf ook positief tegenover glasvezel.

Die aanbieder is Glasvezel Buitenaf die de afgelopen maanden een campagne hield in buurtgemeente Steenwijkerland. Daar moest per kern 40 procent van de inwoners zich aanmelden. Uiteindelijk was dat in veel kernen niet het geval, maar ging de aanbieder toch over tot de aanleg van een netwerk, omdat in andere kernen het percentage wel ruim werd gehaald.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500