Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kleine verhuizing in afstand, grote stap voor JW Stoffering

Geplaatst op: 11 oktober 2019

JW Stoffering aan de Productieweg in Hasselt verhuist naar het naastgelegen pand. “Dat is twee keer zo groot en biedt voor ons alle ruimte om verder te groeien”, vertelt eigenaar Jan Willem van ’t Wout.

De stap is na twee jaar in het huidige pand ook nodig. “Mijn zoon Joey werkt nu ook in de zaak. Hij volgt de opleiding allround meubelstoffeerder en doet steeds meer werkzaamheden. In ons huidige pand kunnen we moeilijk in één ruimte aan twee afzonderlijke projecten werken. Bovendien hebben we voor veel opdrachtgevers meer voorraad nodig.”

In het voorjaar doet JW Stoffering veel in de jachtstoffering en in de huidige periode heeft de zaak het druk met meubelstoffering. “Zowel voor particulieren als bedrijven stofferen we bijvoorbeeld een oude stoel of nieuwe maatwerk bank. Naast die twee branches krijgen we het hele jaar door opdrachten voor stofferen van voertuigen. We zijn zeer tevreden over hoe het gaat.”

Voor JW Stoffering blijkt Hasselt een prima vestigingsplaats. “Onze belangrijkste werkgebied is Zwartewaterland, met opdrachten uit zowel Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis. Daarnaast komt er steeds meer werk uit Zwolle en voor sommige opdrachtgevers werken we landelijk. Dan is Hasselt een uitstekende locatie. Dat we nu een deur verder door kunnen groeien is perfect.”

De ‘kleine’ verhuizing is kortom een grote stap voor JW Stoffering. De in Zwartsluis wonende ondernemer verkast eind december naar de nieuwe plek.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500