Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hoveniersbedrijf Van Dijk ‘vaste klant’ op de Biestemerk

Geplaatst op: 15 oktober 2019

Of het een jubileum is, weet Jacolien van Dijk niet helemaal zeker, maar ze denkt dat Hoveniersbedrijf van Dijk voor de 35e keer op de Biestemerk staat. “We zijn er vanaf het begin van ons bedrijf. Lang stonden we samen met de groenteboer, maar de laatste acht jaar staan we op deze plek”, vertelt Jacolien op de hoek Markt-Langestraat. 

Een prima en strategische plek overigens. “Wij voeren tijdens de dag vaak nieuwe producten aan en Johan kan hier makkelijk even met de auto komen. We zijn blij met deze plek”, vertelt Jacolien even voor 10.00 uur, wanneer een deel van de voorraad al op is. “We verkopen altijd violen, bollen en andere producten. Die laatste groep is al bijna op, maar nieuwe voorraad is onderweg.”

De service van Van Dijk mag er zijn. Naar schatting gaan er ongeveer honderdvijftig kisten violen door. “En die brengen we bijna allemaal bij de mensen thuis. Dat doen we altijd zo en dat wordt gewaardeerd”, vertelt Jacolien. De zakjes met bollen gaan uiteraard wel in de tassen vol koopwaar. Het is nu dé tijd om ze in de grond te stoppen. “Voor de vorst uit…”, is het advies.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500