Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Opgesloten gezin woonde in Zwartewaterland’

Geplaatst op: 16 oktober 2019

Het gezin dat negen jaar opgesloten leefde in Ruinerwold, woonde eerder in Hasselt en Zwartsluis. Dat meldt althans De Stentor op basis van social media berichten die de oudste zoon dit jaar achterliet. Deze week werd ontdekt dat het gezin teruggetrokken leefde in een boerderij, een 58-jarige man werd aangehouden nadat de zoon in een dorpskroeg om hulp vroeg.

Uit de social media berichten maakt De Stentor op dat het gezin tot 2004 in Hasselt woonde, voordat de moeder overleed. In Hasselt zou de oudste zoon van 25 zijn geboren. Vanaf 2005 woonden ze drie jaar in Zwartsluis, waarna de familie verhuisde naar Meppel en twee jaar later naar de boerderij in Ruinerwold.

Lees hier het bericht van De Stentor https://www.destentor.nl/dossier-gezin-in-schuilruimte-drenthe/25-jarige-zoon-laat-sporen-achter-op-sociale-media-gezin-komt-uit-regio~a8b68b27/

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500