Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Team Palet begint aan nieuw seizoen

Geplaatst op: 16 oktober 2019

Foto Timsimaging

Komende zaterdag start op de Jaap Edenbaan het nieuwe marathonschaatsseizoen. Na een goede trainingszomer staat Team Palet te trappelen om aan het nieuwe seizoen te starten, laat trainer Eelco Kooistra weten.

Team Palet, bestaande uit vier marathonteams, is het komende seizoen actief in de dames Topdivisie met Team Palet Vastgoedonderhoud en Team BTZ.nl, in de beloftendivisie dames en heren onder Team Sprog. De samenstellingen van de teams is ten opzichte van seizoen 2018-2019 gewijzigd.

Team Palet Vastgoedonderhoud bestaat uit vaste waarden Ineke Dedden en Jade van der Molen, nieuw zijn Bianca Bakker en Elsemieke van Maaren. Bij Team BTZ.nl drie nieuwe namen. Anna van den Bos, Lisanne Buurman en Melissa Wijfje vormen samen Demi van Benthem de geel-zwarte equipe van het bedrijf uit Almere.

Team Sprog bestaat uit drie heren en twee dames. Aleid Klompmaker, Ruben Marinus en Klaas Poortinga vormen het team bij de heren Beloften. Bij de dames Beloften rijdt het duo Daphne Alderts en Annet Noppert in het zwart witte pak van Sprog.

In het begeleidingsteam zijn de functies dit seizoen anders ingevuld. Na het vertrek van Elma de Vries, die haar droombaan als helikopterpilote vond in Aberdeen, gaat Eelco Kooistra het ploegleiderschap van haar overnemen bij Team BTZ.nl. Ard Alderts wordt ploegleider bij Team Palet Vastgoedonderhoud. Bij Team Sprog staat Bram Sikma als ploegleider op het ijs.

In Amsterdam staan zaterdag alle pelotons aan de start, wedstrijden beginnen om 18.30uur.

WWW.TEAMPALET.NL

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500