17 mei 2024 t’ Olde Staduus

Visscher blinkt uit bij IJVV

Geplaatst op: 19 oktober 2019

DESZ gelijk tegen De Griffioen (foto Henk Kuik)

IJVV won zaterdagmiddag de streekderby tegen VSCO met 2-3. De IJsselmuidenaren kwamen twee keer op achterstand, maar gingen toch met de volle drie punten weg uit Oosterwolde. Bij IJVV speelde Genemuidenaar Siebren Visscher een ijzersterke wedstrijd.

Een klasse hoger was er een nederlaag voor DOS bij CSV Apeldoorn. De Genemuider-Kamper combinatie kwam nog wel op 0-1, maar gaf na rust de zege uit handen: 4-1.

In Zwartewaterland beginnen de zorgen voor Olympia ’28 groot te worden. De Hasselters verloren voor de vijfde keer op rij en hebben nog steeds nul punten. Bij BAS kwam de ploeg nog wel op voorsprong, maar na rust ging het mis en konden de polderbewoners uitlopen naar 4-2.

Ook DESZ had het moeilijk. Thuis tegen De Griffioen werd het 2-2, waarbij Tom Kisjes en Ronny Bakker voor de doelpunten zorgden.