Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
4 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Opnieuw een Sampark wijnactie

Geplaatst op: 23 oktober 2019

De vrijwilligers van Stichting Sampark zijn voor het zesde jaar op rij weer gestart met de wijnactie. Met aankoop van deze wijn steunt u de stichting. Vrijdag 1 november kunt u deze twee overheerlijke wijnen komen proeven in Genemuiden!

Wijnproeverij
Twee mooie wijnen zijn weer voor u geselecteerd door de vrijwilligers van Stichting Sampark, dit keer in samenwerking met Schuttelaar Wijnen uit Zwolle. Er is gekozen voor een witte Italiaanse Pinot Grigio en een rode Spaanse Old Vines Tempranillo. Om u de kans te geven deze twee wijnen te proeven, vindt er 1 november tussen 16:00 en 18:00 uur een heuse wijnproeverij plaatst bij Venture Group op Schering 31-33 in Genemuiden. Mocht u hierbij niet aanwezig kunnen zijn, Stichting Sampark staat 13 december ook nog met de wijn op de Wintermarkt in het centrum van Genemuiden.

Help helpen
Van iedere verkochte doos wijn komt 13 euro ten goede aan de projecten van Stichting Sampark. Deze stichting zet zich in voor kansarme kinderen en jongvolwassenen in India door het initiëren van kwalitatief goed onderwijs. Met vier basisscholen op het platteland en een aantal beroepsopleidingen in de sloppenwijken van de hoofdstad New Delhi, kunnen zij zichzelf ontwikkelen en daarmee hun kans op een betere toekomst vergroten. Inmiddels volgen meer dan 2.500 kinderen en jongvolwassenen onderwijs via Stichting Sampark.

Voortzetting projecten
Sinds de oprichting in 2007 heeft Stichting Sampark al veel bereikt in de sloppenwijken van New Delhi en op het platteland van India. Mede dankzij de opbrengst van deze wijnactie en allerlei vrijwilligersinitiatieven kunnen de projecten worden voortgezet. Deze projecten zijn te volgen op de website www.sampark.nl en via Facebook en Instagram.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500