Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tabitha van Wette start als gastouder

Geplaatst op: 23 oktober 2019

Gastouder Tabitha uit Genemuiden gaat starten als gastouder. Ze heeft nog ruimte voor nieuwe kindjes!
Ze is christelijk en vangt op in haar eigen huis.
Hieronder stelt ze zichzelf voor:

“Mijn naam is Tabitha. Ik ben 20 jaar oud en getrouwd met Corné. Als oudste uit een gezin van 8 kinderen heb ik altijd veel met kinderen te maken gehad. Oppassen op broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes vond ik altijd super tof om te doen. Ik vind het daarom ook erg leuk om als gastouder kinderen op te vangen en leuke dingen te ondernemen zoals veel naar buiten gaan, knutselen, lezen, bouwen, zingen en dansen. Ook vind ik het belangrijk dat ze zelf kunnen spelen en vooral ook sámen spelen. Dat ze leren respect te hebben voor elkaar en dat ze zich hier veilig en welkom voelen.”

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem contact op met Wilma Binnendijk via 06-40688115 of wilmabinnendijk@christelijkekinderopvang.nl

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500