Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuider mannenzang in Katwijk

Geplaatst op: 23 oktober 2019

De mannen van Hart voor Hem gaan volgende week vrijdag, 1 november, een dagje naar Katwijk. Een dag vol gezelligheid als mannen onder elkaar, met als hoogtepunt de Katwijkse mannenzangavond in de Nieuwe Kerk van Katwijk. Met 1800 mannen zingen tot Gods eer “Daar wil je toch bij zijn?!”, zegt de organisatie.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar in de bus. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 25 oktober via hartvoorhem2018@gmail.com of 06-48775247.

Kosten deelname zijn €65,00 per persoon (contant betalen). Dit bedrag is inclusief busreis, lunch, rondleiding Katwijk, diner, toegang kerk en hapje en drankje in de bus. Kortom, een geheel verzorgde dag.

De bus vertrekt om 11:00 vanaf het Havenplein en de organisatie verwacht rond 23:30 uur terug in Genemuiden te zijn.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500