Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rollade-actie van LIV4Refilwe

Geplaatst op: 28 oktober 2019

LIV4Refilwe heeft een grote rollade-actie in samenwerking met Slagerij Van Ingen. Zoals elk jaar bestaat het aanbod uit kip- en varkensrollades voor particulieren en bedrijven.

“Misschien heeft u al wel eens van ons gehoord, misschien ook wel niet. LIV4Refilwe ondersteunt door middel van diverse projecten kwetsbare kinderen, jongeren en ouderen in Lanseria, Zuid Afrika. Afgelopen september mochten we met een groep vrijwilligers opnieuw zien hoe de kinderen en jongeren zijn gegroeid en hoe de vicieuze cirkel van armoede wordt doorbroken. Alvast baie dankie voor uw bijdrage aan alle kinderen die door de inzet van LIV4Refilwe mogen groeien!”

Ook kunnen er opgespoten cakes worden gekocht.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500