Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Brenda slaat met Blinker Events nieuwe weg in

Geplaatst op: 29 oktober 2019

Brenda van der Steeg schreef zich onlangs in bij de Kamer van Koophandel

Brenda van der Steeg slaat nieuwe wegen in. Met Blinker Events neemt ze ondernemers die een evenement of activiteit organiseren al het werk uit handen. “Ondernemers hebben meestal geen tijd voor de organisatie, terwijl ik daarin juist helemaal tot mijn recht kom”, zegt Van der Steeg, die overigens ook rijlessen blijft geven binnen het familiebedrijf.

Eerst de naam Blinker maar eens verklaren. “Dat is een Genemuider woord voor een open stuk in de biezenvelden of het bos. Die link met Genemuiden vind ik mooi. Bovendien wil ik graag in mijn werk uitblinken”, legt de nieuwe onderneemster uit.

Haar energie is ook typisch Genemuiden. Altijd op zoek naar nieuwe wegen en dan in haar geval niet alleen als rijschoolhouder. “Organiseren heb ik eigenlijk altijd al gedaan. Tijdens mijn MDS-opleiding organiseerde ik bijvoorbeeld de opening van de school. Ook moest er overal in het gebouw tapijt komen en dat regelde ik ook. Iets tot in de puntjes organiseren, vind ik mooi. Hoe drukker ik het heb, hoe beter ik functioneer.”

Toen ze twintig jaar rijschoolhouder was, begon ze na te denken over de toekomst. “Rijles geven vind ik nog steeds leuk om te doen, vooral vanwege het contact met mensen. Toch zocht ik nog een extra uitdaging. Daarom rondde ik de HBO-opleiding Event Management af. De afgelopen jaren heb ik die kennis al gebruikt bij evenementen die ik voor SCEG organiseer, zoals recent Klassiek in de Mix. En nu heb ik meer tijd vrijgemaakt om ook zakelijk aan de slag te gaan.”

Met Blinker Events organiseert ze alles tussen beurs en personeelsfeest en bedrijfsopening en symposium. Bovendien komt ze zelf met initiatieven, zoals een workshop Social Media en LinkedIn op 2 december in de Zwolse Hofvlietvilla, ook gericht op ondernemers. “Hoe kun je die media professioneel inzetten zodat je er zakelijk van profiteert? Dat is het thema die middag. Aanmelden kan vanaf nu.”

Met al de nodige evenementen in de bagage hoopt ze dat ze het steeds drukker gaat krijgen met Blinker Events. Plannen en ideeën genoeg in ieder geval. “Op zoek naar een creatieve invulling van een zakelijke activiteit? Neem dan contact op voor een gesprek. Ik ontzorg ondernemers volledig en neem je al het werk uit handen”, prijst ze het nieuwe bedrijf aan.

Deze week introduceert Blinker Events zich ook op Instagram en Facebook.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500