Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Trainingen schiettoernooi van start

Geplaatst op: 29 oktober 2019

Vanavond beginnen de trainingen voor het Gaellemuniger Schiettoernooi. Er hebben zich al veel teams aangemeld voor dit jaarlijks terugkerend evenement, zo laat de organisatie weten. “Ieder jaar is het weer leuk om te kijken hoe enthousiast de schutters aan de baan staan.”

Teams kunnen zich nog steeds aanmelden (Heren, Dames of Gemengd). Voor informatie bekijk de website of kom donderdag op de laatste oefenavond, vanaf 19.00uur. Volgende week vrijdag 8 november sluit het toernooi af met een DJ en een verloting. Meld je nu nog aan op www.schietvereniging-genemuiden.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500