Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Koor Urk bij Zangavond Staphorst

Geplaatst op: 1 november 2019

Zaterdag 9 november organiseert Zangavond naar de Zondag weer haar zang- en samenzangavond. Deze avond zal worden ondersteund door vertrouwde gezichten onder een nieuwe naam. Het recentelijk opgerichte Christelijk Gemengd Koor Urk zal de avond begeleiden.

Christelijk Gemengd Koor Urk is dit jaar ontstaan na het samengaan van het Gereformeerde Kerkkoor Urk en het Gemengd Koor Excelsior, eveneens uit Urk.

In het recente verleden heeft Excelsior al eens een zangavond begeleid.  Beide koren kennen een lange zang traditie. Ook binnen dit nieuwe ruim zestig leden kennende koor staat het Christelijke lied centraal.

Het koor staat onder leiding van Thom Hesseling. Thom is zeker geen ongekende in korenland. Al vroeg is hij opgeleid op het kerk orgel maar is zich later gaan richten op het dirigeren. Thom was als dirigent al betrokken bij het Gereformeerd Kerkkoor.

De stichting wil deze avond dan ook weer van harte bij u aanbevelen en hoopt u op 9 november (weer) te mogen begroeten. Op deze avond wordt de muzikale begeleiding op orgel gedaan door Luuk Schuurman. Dhr. Klaas  Kuiper uit Staphort verzorgt het kort gesproken woord.

Deze koor- en samenzangavond op zaterdag 9 november 2019 van de stichting Zangavond naar de Zondag Staphorst  zal  gehouden worden in:

Locatie:                 Kerkgebouw De Bron

Churchilllaan 2

Staphorst

Aanvang:              19.00 uur (kerk open om 18.30 uur)

Entree:                 € 5.–  p.p. (kinderen tot 12 jaar vrij)

Voor meer info zie ook: www.zangavondstaphorst.nl of www.facebook.com/zangavondstaphorst

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500