Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kinderopvang Mathil zoekt gastouders in Genemuiden

Geplaatst op: 1 november 2019

(advertentie) Op zoek naar werk met kinderen in je eigen woning? Dan ben jij wellicht degene die wij zoeken!

Wie zijn wij?

Kinderopvang Mathil verzorgt opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. In de regio Noord West Overijssel beschikt haar gastouderbureau over een uitgebreid netwerk van zelfstandige gastouders. Daarnaast heeft Mathil locaties voor dagopvang en buitenschoolse opvang in Rouveen, Nieuwleusen en Staphorst.

Wat is gastouderopvang?

Gastouderopvang is kleinschalige professionele kinderopvang verzorgd door een gastouder. Dit is meestal bij de gastouder thuis, maar kan ook in het huis van de (vraag)ouders.

Gastouder worden iets voor jou?

Door steeds meer vraag naar opvang bij gastouders in Genemuiden is Mathil op zoek naar gastouders of naar geïnteresseerden die gastouder willen worden. Als gastouder ben jij het vertrouwde gezicht voor de kinderen. Je doet veelzijdig werk waarbij het plezier en werken met kinderen voorop staat. Je ontvangt een goede beloning, waarbij jij je eigen werktijden bepaalt.

Het opvangen van kinderen is verantwoordelijk werk en daarom moet je als gastouder aan een aantal kwaliteitseisen voldoen. Als gastouder ben je bijvoorbeeld in het bezit van:

-een relevant diploma;
-een geldig certificaat Eerste Hulp aan Kinderen;
-en een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Kinderopvang Mathil helpt jou te voldoen aan deze voorwaarden, onder andere door een vergoedingsregeling voor het behalen van een diploma. Neem bij twijfel dus altijd contact met ons op, ook wanneer je niet in het bezit bent van de juiste certificaten en/of diploma’s.

Ben je al gastouder en heb je ruimte voor gastkinderen? Meld je dan aan via onze website en wij nemen contact met je op. Ook ouders die opvang zoeken voor hun kinderen kunnen contact met ons opnemen, zodat wij de aantrekkelijke voorwaarden van gastouderopvang kunnen toelichten.

Contactpersonen:

Janita de Haan en Hanneke Knoll

0522-202107

info@mathil.nl

www.mathil.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500