Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Uncle John in het Botterhuus

Geplaatst op: 1 november 2019

Uncle john de inmiddels al bekende rockband met de roots in Genemuiden gaat de komende tijd haar repertoire in een akoestisch jasje steken. Na vele optredens op dampende podia in de buurt gaat de stekker er uit en gaan ze unplugged de planken op! Op 23 november staat de band in het Botterhuus.

Waar onlangs nummers zoals Jumping jack flash van de Stones en nummers van Creedence Clearwater Revival nog ronkend op het circuit van Spa gespeeld werden zullen de komende optredens de nummers uitgekleed worden en voorzien worden van een warm sausje. Ook nummers van Danny Vera, Neil young of Elvis komen voorbij.

Het optreden begint omstreeks 20.30 uur, zaal open 19.30 euro. Entree vijf euro. Reserveer een plekje via info@weijsberg.nl of bel even met Jennie van den Berg 06-12443708

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500