Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lezing ‘methode voor waardevolle relaties’

Geplaatst op: 2 november 2019

(advertentie) Paul Rooyackers geeft woensdag 6 november een lezing bij Het Kraantje in Zwartsluis over de methode die hij ontwikkeld heeft die relaties eenvoudiger maken, door jezelf en anderen beter te begrijpen. 

Relaties zijn altijd vol dynamiek, met je partner, kinderen, familie, vrienden, op je werk. Ieder mens ontwikkeld constant en daardoor kunnen er problemen ontstaan doordat je elkaar niet meer begrijpt.

Auteur en coach Paul Rooyackers uit Kampen schreef na 35 jaar eigen ervaring, als coach en door studie het boek “Als ik met jou de kerst maar haal.” Hij beschrijft dat hier een duidelijk patroon in zit, wat heel verhelderend is.  Mensen scheiden van diegene waar ze nog wel van houden maar niet meer begrijpen. Nemen ontslag van een baan die veel stress oplevert door veranderende samenwerking met hun baas of collega’s terwijl ze de baan wel leuk vinden. Nemen afstand van een  familielid of vriend omdat het contact met deze persoon te veel energie kost, terwijl ze het contact wel missen.

Paul heeft een methode ontwikkeld die inzicht geeft over jezelf en je eigen veranderingsproces en dat van iedereen om je heen. Er zit logica in, duidelijkheid, waardoor je een andere kijk op jezelf en de ander krijgt.

Tijdens de lezing die Paul a.s. woensdag 6 november geeft vertelt hij over zijn bevindingen van de afgelopen 35 jaar en hoe deze methode ook positief voor jou kan werken!

Woensdag 6 november

Locatie:       Het Kraantje

Inloop:          19.30 uur

Aanvang:      20.00 uur

Entree:          €10,-

Opgave:        info@danielleboers.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500