Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DOS wint stadsderby van Go-Ahead Kampen

Geplaatst op: 2 november 2019

DOS wint de altijd beladen stadsderby. Foto DOS Kampen

DOS Kampen won zaterdagavond de streekderby van G0-Ahead Kampen. Bij rusten keken de poelenten tegen een 0-2 achterstand aan, maar daarna draaide de thuisploeg de wedstrijd verrassend om naar 2-4. Het was voor het eerst sinds 1993 dat DOS won bij Go-Ahead. Bij DOS stonden Frank en William Jansen in de basis, Erik Rotman moest al snel geblesseerd uitvallen. Henrico Abma heeft nog geen basisplek in Kampen.

IJVV met Siebren Visscher speelde een klasse lager met 3-3 gelijk tegen ZAC. In de noordelijke tweede klasse kreeg DESZ thuis flink klop van LTC: 2-5. Tom Kisjes en later Karlo Naberman zetten hun ploeg nog op voorsprong, maar daarna walsten de gasten over de Sluzigers heen.

Olympia ’28 heeft ondertussen de winnende lijn te pakken. Bij Elburger SC wonnen de Hasselters met maar liefst 1-5.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500