Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fraudepreventie bij PCOB

Geplaatst op: 3 november 2019

Dinsdag 12 november is de volgende bijeenkomst van de PCOB afd. Genemuiden (Protestants Christelijke Ouderenbond ). Het thema van deze middag is fraudepreventie. “Manon Walthuis van de Rabobank zal ons deze middag voorlichting geven hoe we ons weerbaar kunnen maken tegen criminelen die het op ons geld en goed hebben gemunt”, aldus de organisatie.

De trucs die worden toegepast worden steeds creatiever. “U kunt zomaar geconfronteerd worden met iemand die zegt van de zorg te zijn en u even bloed af komt nemen. Deze persoon houdt u even aan het lijntje terwijl een collega op zoek gaat naar geld en sieraden of bankpas. Ook via internet wordt er van alles geprobeerd om u geld afhandig te maken. De Rabobank heeft een spel bedacht waar we op een ontspannen wijze voorlichting zullen ontvangen. Zoals gewoonlijk wordt de middag in de Meente gehouden en we beginnen om 14.30 uur.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500