Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters nemen prijzen mee

Geplaatst op: 3 november 2019

Afgelopen weekend hebben verschillende amazones van de Zwartewaterruiters prijzen weten te bemachtigen op verschillende concoursen in de regio.

In Genemuiden werd er het 3-daagse Zonnegilde’s Indoor spring concours georganiseerd. Hier wisten Alène Roeland en Jeanine Fuite beide foutloos het parcours rond te komen. Alène kwam donderdag in de klasse B aan de start met haar paard Kenzo en werd na een mooi rondje beloond met een 5e prijs. Jeanine kwam vrijdag aan de start met haar paard First Impression in de klasse M en reed hier naar de 4e prijs. In de klasse Z/ZZ startte ze met haar paard General en ook hier haalde de combinatie een 4e prijs binnen.

In Hasselt kwam Briëtt Breman aan de start met haar pony Coco. De combinatie kwam uit in de klasse M2 en wist na twee mooie dressuurproeven te hebben gereden twee keer de 1ste prijs te bemachtigen met 182 en 194 punten.

Daphne Visscher reisde af naar Vollenhove met haar paard SLV’s Wish. Hier maakte de dressuurcombinatie hun M debuut. De combinatie liet de jury twee keurige proeven zien in de klasse M1. De eerste proef werd beloond met 205 punten en de tweede proef met 200,5 punten. Een droomdebuut met twee keer de 1ste prijs voor deze combinatie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500