Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Onlinebussen rijden niet meer

Geplaatst op: 8 november 2019

Na drie jaar rijden met de Onlinebussen stopt Bart Knap. “Het aantal busritten en de winstgevendheid blijft succesvol groeien, maar de werkzaamheden ook. Veel is te delegeren, maar verantwoordelijkheidsdruk of -gevoel niet. De kwetsbaarheid en de daarbij behorende risico’s werden steeds meer voelbaar. Het begon als een hobby, maar het ‘er even bij doen’,  is geen optie meer. Onlinebus verdient de volle aandacht en dat is voor mij niet meer te combineren”, legt de eigenaar uit.

“U hebt met uw busboekingen Onlinebus omarmd. Tijdens de ritten werd ik goed verzorgd: u was altijd zeer gastvrij. Daarvoor mijn hartelijke dank! Met velen ben ik ‘op stap’ geweest. Op deze manier te mogen kennismaken en ontmoeten, was erg warm en gezellig. Het prettige contact heeft menig goed gesprek opgeleverd. Ronduit een fantastische ervaring, waar ik oprecht enorm van heb genoten!”

Het stoppen met Onlinebus voelt in meerdere opzichten dan ook best dubbel, zegt Knap. “Maar het is oké zo. Ik heb even getwijfeld of ik dit op deze manier kenbaar moest maken. Maar ach, waarom ook niet? Wekelijks neem ik de vrijheid u op de hoogte te houden met leuke Bonusaanbiedingen, dus ben ik ook nu maar zo vrij geweest. Dank voor het vertrouwen! Wellicht spreken we elkaar vast nog een keer, al dan niet in de Albert Heijn.”

(Ps: mocht iemand Onlinebus.nl nog willen voortzetten, de bussen+naam+website zijn te koop: 06-20865259)

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500