Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DOSK blijft winnen

Geplaatst op: 9 november 2019

Het Genemuider gekleurde DOS Kampen blijft het goed doen in de eerste klasse. De ploeg won zaterdagmiddag met 2-4 bij Hierden.

Een klasse lager won het IJVV van Siebren Visscher met 3-1 van Hulzensche Boys. Ook in de tweede klasse kreeg DESZ een pak slag bij de studenten van The Knickerbockers. Het werd maar liefst 5-1. Olympia ’28 pakte nog een klasse lager een punt tegen Rouveen: 2-2. Dat duel duurde extreem lang, omdat de scheidsrechter in beide helften bijna een kwartier blessuretijd bijtrok. Van den Belt profiteerde daarvan door diep in de blessuretijd de 2-2 te maken.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500