Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 oktober 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters op het podium

Geplaatst op: 10 november 2019

Mayra Meuleman met Silke

Zowel vorig weekend als afgelopen weekend wisten amazones van de Zwartewaterruiters prijzen te behalen. Vorig weekend kwam Mayra Meuleman met haar paard Silke aan de start bij een dressuurwedstrijd in Zwolle. De combinatie heeft in de klasse L1 twee nette proeven aan de jury laten zien die werden beloond met 197,5 en 195,5 punten. Met deze scores mocht ze twee keer de 3e prijs in ontvangst nemen.

Afgelopen weekend werd er in Genemuiden het Zonnegilde’s Indoor springen voor Pony’s georganiseerd. Shania van Dijk kwam hier aan de start met haar pony James Bont. De combinatie reed een foutloze ronde met een snelle tijd van 48.78 seconden. Hiermee behaalden ze in de klasse B categorie D/E de 2e prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500