Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

B+B steekt JO17-1 weer in het nieuw

Geplaatst op: 17 november 2019

SC Genemuiden JO17-1 tonen nieuwe kleding beschikbaar gesteld door B + B Personeelsdiensten Genemuiden B.V.

B+B Personeelsdiensten is al een paar jaar de sponsor van SC Genemuiden JO17-1. Al die tijd staken ze deze lichtingen in nieuwe kleding. Dit seizoen hebben de jongens van JO17-1 op hun locatie in Genemuiden foto’s gemaakt. Door het aanbieden van wat lekkers en een mooi gedicht heeft het team hun dank uitgesproken richting Dick Lindeboom en André de Boer. Hopelijk treden enkele jeugdspelers uit deze groep in de voetsporen van deze twee voormalig aanvoerders van SC Genemuiden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500