Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel prijzen voor de Zwartewaterruiters

Geplaatst op: 17 november 2019

In Genemuiden werd er voor het derde weekend op rij weer een mooi concours georganiseerd. Ditmaal werd er gestreden om de Felix Trofee tijdens een dressuurwedstrijd voor pony’s. Zowel Shania van Dijk als Briëtt Breman kwamen hier uit in de klasse B categorie DE.

Shania reed met haar pony James Bont een keurige tweede proef welke beloond werd met 193 punten,
hiermee haalden zij de 1ste prijs. Briëtt reed met haar pony Gino twee mooie proeven, welke beloond werden met 195 punten en 190 punten. Hiermee won de combinatie twee keer de 2e prijs.

In Pesse kwam Daphne Visscher goed voor de dag met haar paard Slv’s Wish. De combinatie heeft twee nette proeven gereden in de klasse M1. Met 187 punten in de eerste proef en 190,5 punten in de tweede proef
behaalden zij de 2e en 3e prijs in de gecombineerde klasse M1/M2.

In Wapenveld verscheen Jenine Altena aan de start met haar paard Imposantos. De combinatie wist hier twee mooie proeven neer te zetten in de klasse M1 en dat werd beloond. Met 189 punten en 195 punten wisten zij de 2e en de 1ste prijs binnen te halen in de gecombineerde klasse M1/M2.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500