Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kampioenen van Vogellust bekend

Geplaatst op: 22 november 2019

De leden van Vogellust hebben met gezamenlijke inspanning de zaal weer compleet ingericht tot een geweldig Avifauna. Woensdag waren dan ook 5 keurmeesters bijna de hele dag in touw om de vogels te keuren op de standaardeisen met betrekking tot: postuur, bevedering en conditie.

Nadat alle vogels gewikt en gewogen waren konden eindelijk de kampioenen bekend worden gemaakt. Dit keer viel  Jochem van Steenis  de eer te beurt en werd zijn Kanarie geel intensief  bekroond met een totaal van 94 punten, waardoor hij zich dit jaar naast kanariekampioen  ook  algemeen kampioen mag noemen en zijn naam mag bijschrijven in de analen van de Kampioenenlijst  van Vogellust.

Henk Bakker werd met zijn grijskaplijster  kampioen onder de tropen en sleepte Jos van Dijk het kampioenschap bij de parkieten in de wacht met de inzending van een fraaie Bonte Boer.
De show werd vanavond geopend door Henk Klasen, die de prijswinnaars bekend maakte en daarna de show opende voor het publiek.

Zoals vanouds is de show voorzien van een grote tombola met vele prijzen. Vrijdagavond is tijdens de zaalverloting kans op het winnen van een half varken en zaterdag zal de prijsuitreiking van de grote verloting worden bekengemaakt. Tijdens de show zal regelmatig het Rad van Avontuur worden gedraaid  met kans op het winnen van rollade of een mooi boeket rode rozen ed.
AL met al reden te over om met eigen ogen de sfeer te proeven en  de fascinerende pracht naar kleur en zang van onze gevederde vrienden te bewonderen.

U bent van harte welkom.

Plaats en openingstijden:  verenigingsgebouw d’Overtoom te Genemuiden:

Donderdag         21-11     van        20.00  –  22.00 uur
Vrijdag                 22-11     van        10.00  –  22.00 uur
Zaterdag             23-11     van        10.00  –  16.00 uur

Gratis entree.

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500