Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Psalmzangavond levert 2700 euro op

Geplaatst op: 21 november 2019

Wat kunnen Genemuidenaren de Bovenstem zingen. Dat zijn de woorden van organist Andre Nieuwkoop. Hij begeleidde de psalmzangavond, georganiseerd door de NPV-afdeling Genemuiden, op het prachtige orgel van de Bethelkerk. Bijna 1000 mensen, waaronder veel jonge mensen,  woonden de avond bij.

Tijdens deze avond sprak de directeur Diederik van Dijk van de Nederlandse Patiënten Vereniging een appèlwoord. De opbrengst van de collecte bedroeg  € 2.700,- Na afloop meldde zich spontaan een aantal  vrijwilligers voor de NPV-afdeling Genemuiden. Ook mocht het bestuur verschillende nieuwe leden verwelkomen.

De NPV Thuishulp is op zoek naar uitbreiding van het team van vrijwilligers. “Als NPV zijn we dankbaar en ook trots dat wij thuishulp kunnen aanbieden in Genemuiden. Het werk dat gedaan mag worden voor onze naaste, wordt door de vrijwilligers met liefde gedaan. Na al die jaren is de NPV Thuishulp een begrip in Genemuiden geworden. Om in de aankomende jaren de aanvragen te kunnen blijven invullen, zijn wij dringend op zoek naar uitbreiding van onze groep vrijwilligers. Schroom niet om u hierbij aan te sluiten en met uw vrijwilligerswerk onze naaste ten dienste te zijn!”, aldus de organisatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de coördinatoren : 06-46 58 42 53 of neem rustig een kijkje op de website van de NPV https://npvzorg.nl/locatie/genemuiden/

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500