Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

94 mannen bij Hart voor Hem

Geplaatst op: 24 november 2019

“Wat hebben we gisteravond weer een mooi avond gehad! Maar liefst 94 mannen waren aanwezig in de showroom van Gelasta waar we dit keer te gast waren”, blikt de organisatie van Hart voor Hem terug.

“Legerpredikant P. van Duijvenboden heeft ons meegenomen ‘Op Missie’ en ons een inkijkje gegeven in zijn werk als legerpredikant tijdens uitzendingen. We mochten leerzame lessen ontvangen over hoe ook wij op onze manier ‘pastoraat’ kunnen verlenen en dat het belangrijk is om tijd voor de ander te nemen, oprechte belangstelling te tonen en bovenal om niet te oordelen. Met name het niet oordelen is erg herkenbaar. Hoe makkelijk hebben wij niet direct ons oordeel klaar over de ander als we met iemand in gesprek zijn! Hierover is nog lang nagepraat door de mannen na afloop van het programma.

Het was een mooie afsluiting van het eerste jaar van Hart voor Hem. Als organisatie zijn we dankbaar dat alle events zo goed bezocht zijn. Het geeft aan dat er behoefte is aan momenten van ontmoeting en kameraadschap in een ongedwongen setting, waarin mannen elkaar spreken, bemoedigen en versterken in het geloof.

Wilt je op de hoogte blijven van onze activiteiten of komend jaar een van onze events bezoeken, neem dan een kijkje op onze website www.hartvoorhem.nl en meld je aan voor onze nieuwsbrief.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500