Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jaarlijkse verkoop van Dorotty

Geplaatst op: 25 november 2019

Op 28 en 29 november organiseert Stichting Dorotty Oekraïne de jaarlijkse verkoop in Het Trefpunt in Zwartsluis. Zo zullen onder andere verschillende zelfgemaakte lekkernijen, spullen uit Oekraïne, kaarten, kerstartikelen, bloemstukken, kransen en deurhangers aanwezig zijn. Doel van dit alles is om geld bij elkaar te krijgen voor het werk in Oekraïne.

Deze stichting geeft, in de breedste zin van het woord, hulp aan mensen in de omgeving van Beregovo. Dit plaatsje ligt 10 kilometer over de Hongaarse grens. Het gaat daarbij om kleinschalige hulp aan mensen of instellingen met een acuut probleem.

Dorotty probeert concrete en praktische hulp te geven om zo de mensen perspectief te bieden op een beter bestaan. Denk daarbij aan het aanleggen van water in een woning. Ook helpen ze financieel bij het kopen van medicijnen, een koe, brandhout of een zak aardappelen. Geweldig en dankbaar werk waar ze nog lang mee door hopen te gaan.

De verkoop vindt plaats op donderdag van 09.30 tot 17.00 uur en ’s avonds van 19.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur. De gratis koffie staat klaar!

Lees meer over de stichting en de verkoop op www.dorotty.nl .

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500